Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös vaaraa aiheuttavia kemikaaleja koskevien tietojen toimittamisesta 29.5.1998/377

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumottu A:lla 13.5.2002/374, joka tulee voimaan 1.4.2003. A:n 374/2002 3 ja 4 § tulevat voimaan 1.8.2002.

Ks. A 374/2002 7 § voimaantulo.

Sosiaali- ja terveysministeriö on päättänyt 14 päivänä elokuuta 1989 annetun kemikaalilain (744/1989) 48 a §:n 3 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 368/1998:

1 §

Toiminnanharjoittajan velvollisuudet

Toiminnanharjoittajan, joka vastaa kemikaalin luovuttamisesta markkinoille tai käyttöön Suomessa, on toimitettava kemikaalilain 17 §:ssä tarkoitetusta vaaraa aiheuttavasta kemikaalista liitteessä 1 tarkoitetut tiedot sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskukselle.

Tiedot toimitetaan liitteen 1 ohjeiden mukaisesti. Tietojen toimittamisessa voidaan käyttää liitteen 2 mukaista lomaketta.

2 §

Lisätietojen toimittaminen

Kemikaaliasetuksen (675/1993) 18 §:n mukaisten käyttöturvallisuustiedotteen tietojen lisäksi toimitetaan sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskukselle äkillisten myrkytysten hoidon ja ehkäisemisen sekä ammattitautien ja tapaturmien selvittämisen kannalta tarpeelliset muut lisätiedot valmisteen koostumuksesta.

Lisätiedot voidaan toimittaa erikseen tai liitteen 2 mukaisella lomakkeella. Kun lisätiedot toimitetaan liitteen 2 mukaisella lomakkeella, tietojen toimittajan tulee merkitä selkeästi ilmoitukseen ne valmisteen aineosat ja muut tiedot, jotka ovat salassa pidettäviä.

3 §

Tietojen toimittaminen yleiseen kulutukseen tarkoitetusta kemikaalista

Tiedot yleiseen kulutukseen tarkoitetusta kemikaalista toimiteta...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.