Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus maatalouden tutkimuskeskuksesta 30.12.1997/1396

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 13.4.2000/358

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä säädetään maatalouden tutkimuskeskuksesta 30 päivänä joulukuuta 1997 annetun lain (1395/1997) 3 ja 6 §:n nojalla:

1 §

Organisaatio ja henkilöstö

Maatalouden tutkimuskeskuksessa voi olla tutkimusyksikköjä sekä muita toimintayksiköitä sen mukaan kuin työjärjestyksessä määrätään. Työjärjestyksessä määrätään myös muutoin tutkimuskeskuksen sisäisestä organisaatiosta.

Tutkimuskeskuksen toimintaa ohjaa ja valvoo johtokunta.

Tutkimuskeskuksen päällikkönä on ylijohtaja.

Tutkimuskeskuksessa voi olla tutkimusjohtajan, professorin, tutkimusprofessorin, hallintojohtajan ja toimintayksikön johtajan virkoja sekä muuta virka- ja työsopimussuhteessa olevaa henkilöstöä. Tutkimusjohtajan, tutkimusprofessorin ja tutkimusyksikön johtajan virkaan voidaan nimittää enintään viideksi vuodeksi kerrallaan.

Ylijohtajalla, tutkimusjohtajalla ja tutkimusyksikön johtajalla on professorin arvonimi.

2 §

Johtokunta

Asianomainen ministeriö määrää johtokuntaan enintään seitsemän maataloutta ja elinkeinoelämää tuntevaa jäsentä, joista ministeriö määrää yhden puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Lisäksi johtokuntaan kuuluu tutkimuskeskuksen ylijohtaja ja yksi henkilöstön edustaja. Johtokunnan toimikausi on kolme vuotta.

Johtokunta kokoontuu puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan kutsusta. Johtokunta on päätösvaltainen, kun kokouksen puheenjohtaja ja vähintään puolet muista jäsenistä on läsnä.

Johtokunnan päätökset tehdään yksinkertaisella äänten enemmistöllä. Äänten mennessä tasan tulee ratkaisuks...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.