Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenneministeriön päätös teleyritysten televerkkojen ja -palvelujen yhteenliittämisestä 22.12.1997/1393

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 7.2.2001/117

Tämä päätös on kumoutunut 25.7.2003 alkaen. Ks. ViestintämarkkinaL 393/2003.

Liikenneministeriö on 30 päivänä huhtikuuta 1997 annetun telemarkkinalain (396/1997) 10 §:n 1, 4 ja 5 momentin sekä 11, 18, 37 ja 45 §:n nojalla päättänyt:

1 §

Soveltamisala

Teleyritysten televerkkojen ja telepalveluiden yhteenliittämiseen sovelletaan, mitä tässä päätöksessä säädetään. Suomi jakautuu telealueisiin sen mukaan kuin tässä päätöksessä säädetään.

Tätä päätöstä sovelletaan myös verkkoihin ja palveluihin, joita käytetään yleisessä televerkostossa tai jotka on liitetty siihen, vaikka niissä harjoitettu toiminta ei edellytä telemarkkinalain 6 §:ssä tarkoitettua ilmoitusta tai 7 §:ssä tarkoitettua toimilupaa.

Välitystä voi olla sekä televerkkoyrityksellä että telepalveluyrityksellä. Televerkkoyrityksen välityslaitteet suorittavat verkossa peruskytkentää viestien ohjaamiseksi televerkossa.

Tätä päätöstä ei sovelleta ohjelmansiirtoverkkoihin eikä niiden yhteenliittämiseen muihin televerkkoihin, jollei ohjelmansiirtoverkkoja käytetä myös muuhun televiestintään kuin ohjelmansiirtoon.

2 §

Määritelmiä

Tässä päätöksessä tarkoitetaan

1) yhteenliittämisellä teleyritysten toimintojen fyysistä ja loogista yhdistämistä sen varmistamiseksi, että käyttäjät voivat harjoittaa televiestintää ja päästä toisen teleyrityksen palveluihin;

2) telealueilla tähän päätökseen liitetyn karttalehden mukaisia alueita;

3) paikallistelepalvelulla telepalvelua, jossa välitetään televiestintää samalla telealueella kiinteästi ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.