Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös lomautuksen johdosta maksettavasta ylimääräisestä työttömyysvakuutusmaksusta vuonna 1996 annetun lain soveltamisesta 19.12.1995/1589

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Sosiaali- ja terveysministeriö on päättänyt 18 päivänä joulukuuta 1995 lomautuksen johdosta maksettavasta ylimääräisestä työttömyysvakuutusmaksusta vuonna 1996 annetun lain (1581/95) 8 §:n nojalla:

1 §

Tätä päätöstä noudatetaan sovellettaessa lomautuksen johdosta maksettavasta ylimääräisestä työttömyysvakuutusmaksusta vuonna 1996 annettua lakia niihin kokoaikaisiin lomautuksiin, jotka alkavat mainitun lain voimaantulon jälkeen. Jos kokoaikaista lomautusta koskeva lomautusilmoitus on tehty ja ilmoituksen mukainen lomautus on alkanut ennen lain voimaantuloa siten, että ennen lain voimaantuloa alkanut kokoaikainen lomautus jatkuu yhdenjaksoisesti lain voimaan tulon jälkeen tai lain voimaantuloa ennen on ollut lomautusjakso, joka täyttää kokoaikaisen lomautuksen edellytykset, ei saman lomautusilmoituksen mukaisia myöhempiä lomautusjaksoja katsota alkaviksi lomautuksiksi.

Jos työntekijä jatkuvan lomautuksen aikana tulee työhön lyhyeksi ajaksi siten, että lomautus työsopimuslain (320/70) tai työehtosopimuksen mukaan jatkuu ilman uutta lomautusilmoitusta työssäolon jälkeen, lomautus katsotaan samaksi lomautukseksi sen uudelleen jatkuessa.

2 §

Kokoaikaiseksi lomautukseksi katsotaan lomautus, joka kestää kokoaikaisena ja yhdenjaksoisesti vähintään kalenteriviikon tai jonka peräkkäisten kokoaikaisten lomautuspäivien lukumäärä kalenteriviikkona on vähintään viisi. Kokoaikaisena lomautuksena pidetään siten myös sellaist...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.