Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Tilintarkastusasetus 22.12.1994/1379

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu VNa:lla tilintarkastuksesta 28.6.2007/735.

Kauppa- ja teollisuusministerin esittelystä säädetään 28 päivänä lokakuuta 1994 annetun tilintarkastuslain (936/94) 7 §:n 2 momentin, 30 §:n 2 momentin, 32 §:n 2 momentin, 33 §:n 4 momentin ja 46 §:n 1 momentin nojalla:

Rekisteritiedot

1 §

Tilintarkastaja merkitään tilintarkastuslain 7 §:ssä tarkoitettuun rekisteriin joko KHT-tilintarkastajana tai HTM-tilintarkastajana. Tilintarkastusyhteisö merkitään rekisteriin joko KHT-yhteisönä tai HTM-yhteisönä.

Rekisteriin merkitään tilintarkastajan nimi, syntymäaika ja rekisteröintipäivä. Tilintarkastusyhteisön osalta rekisteriin merkitään toiminimi ja rekisteröintipäivä.

Tilintarkastajaa tai tilintarkastusyhteisöä koskeva merkintä tehdään rekisteriin sinä päivänä, jolloin tilintarkastuslain 7 §:n 2 momentissa tai 8 §:ssä tarkoitettu ilmoitus saapuu kauppa- ja teollisuusministeriölle.

Keskuskauppakamarin tilintarkastuslautakunta antaa pyynnöstä hyväksyttyä tilintarkastajaa ja tilintarkastusyhteisöä koskevat tiedot, joita tarkoitetaan lakisääteisten tilintarkastusten suorittamisesta vastuussa olevien henkilöiden hyväksymisestä 10 päivänä huhtikuuta 1984 annetun kahdeksannen EY:n neuvoston direktiivin (84/253/ETY) 28 artiklassa.

Asioiden käsittely valtion tilintarkastuslauta kunnassa

2 §

Valtion tilintarkastuslautakunta, jäljempänä lautakunta, kokoontuu puheenjohtajan tai tämän estyneenä ollessa varapuheenjohtajan kutsusta taikka jos puolet muista jäsenistä sitä vaatii.

3 §

Lautakunnan päätökseksi tulee enemmistön mielipide. Äänten jakautuessa tasan tule...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.