Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus koulutussopimuksen perusteella työnantajalle maksettavasta koulutuskorvauksesta 28.12.1990/1380

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Opetusministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä ammatillisista oppilaitoksista 30 päivänä huhtikuuta 1987 annetun lain (487/87) 32 c §:n, sellaisena kuin se on 28 päivänä joulukuuta 1990 annetussa laissa (1376/90), nojalla säädetään:

1 §

Koulutussopimuksen perusteella työnantajalle maksetaan valtion varoista koulutuskorvausta kutakin opiskelijaa kohti määrä, joka on enintään 50 prosenttia valtion ammatillisten oppilaitosten keskimääräisistä vuotuisista opiskelijaa kohti lasketuista käyttömenoista. Valtioneuvosto vahvistaa vuosittain valtion tulo- ja menoarvion rajoissa koulutuskorvauksen määrän yhtä opiskelijaa kohti.

Työnantajan on haettava koulutuskorvausta ammatilliselta oppilaitokselta koulutuksen edistymisen mukaan kolmannesvuosittain tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Korvaus suoritetaan kuukauden kuluessa hakuajan päättymisestä.

Oppilaitoksen vuosittain tekemän esityksen perusteella ammattikasvatushallitus osoittaa määrärahan sen käyttöön koulutuskorvausten maksamista varten.

2 §

Tämän asetuksen koulutuskorvauksen maksamista koskevia säännöksiä ei sovelleta ammatillisen oppilaitoksen järjestämässä työvoimapoliittisessa aikuiskoulutuksessa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1991.

Ennen tämän asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä asetuksen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.