Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus keskusverolautakunnasta 11.12.1959/448

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 13.1.1989/10

Valtiovarainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään 12 päivänä joulukuuta 1958 annetun verotuslain (482/58) 146 §:n ja välittömän verotuksen hallinnosta 17 päivänä heinäkuuta 1959 annetun lain (321/59) 2 §:n 2 momentin nojalla:

1 § (30.1.1970/65)

Keskusverolautakunnan tehtävänä on sen lisäksi, mitä verotuslain 69 §:ssä on sen tehtäväksi säädetty:

1) antaa verohallituksen välityksellä veroviranomaisille yleisiä neuvoja ja ohjeita välitöntä verotusta ja emakkoperintää varten, milloin lautakunta oikean ja yhdenmukaisen verotuksen edistämiseksi katsoo uuden lainsäädännön johdosta tai muusta syystä siihen olevan aihetta; sekä

2) tehdä verohallitukselle tarpeellisiksi katsomiaan esityksiä ja pyynnöstä antaa sille lausuntoja 1 kohdassa tarkoitetuista kysymyksistä.

2 §

Hakemus ennakkotiedon antamisesta on tehtävä kirjallisesti. Jos verovelvollinen pyytää ennakkotietoa kysymyksessä, joka koskee hänelle määrättävää valtionveroa tai kunnallisveroa, on hakemus tehtävä ennen sen ajan päättymistä, jonka kuluessa veroilmoitus on annettava siltä verovuodelta, jolta toimitettavaa verotusta asia koskee.

Hakemuskirjassa, joka on annettava tai postitse toimitettava verohallituksen kirjaamoon, on tarpeellisesti yksilöitynä ilmoitettava kysymys, josta ennakkotietoa halutaan. Hakemuskirjan oheen on liitettävä hakijan käytettävänä oleva asian ratkaisemiseksi tarvittava selvitys. (30.1.1970/65)

3 § (25.7.1975/615)

Keskusverolautakunta on päätösvaltainen, kun läsnä on puheenjohtajan tai puheenjohtajana toimivan...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.