Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Verohallinnon päätös veroilmoituksen ja kiinteistötietojen korjausilmoituksen antamisesta 16.8.2017/565

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Verohallinto on verotusmenettelystä annetun lain (1558/1995) 7 §:n 8 momentin, 8 §:n 1 momentin, ja 93 a §:n 3 momentin, sellaisina kuin ne ovat laissa 520/2010, oma-aloitteisten verojen verotusmenettelystä annetun lain (768/2016) 16 §:n 2 momentin sekä kiinteistöverolain (654/1992) 16 §:n 1 momentin, sellaisena kuin se on laissa 253/2012, nojalla päättänyt:

I luku

VEROILMOITUKSEN ANTAMINEN

1 §

Ilmoittamisvelvollisuuden laajuus

Veroilmoitus annetaan verotusmenettelystä annetun lain (1558/1995) 2 luvussa tarkoitetun ilmoittamisvelvollisuuden täyttämiseksi. Verovelvollisen velvollisuudesta antaa veroilmoitus ja palauttaa esitäytetty veroilmoitus säädetään verotusmenettelystä annetun lain 7 §:ssä. Yhteisöjen ja yhteisetuuden sähköisestä ilmoittamisvelvollisuudesta säädetään verotusmenettelystä annetun lain 7 a §:ssä.

Kiinteistötietojen antamisesta verotusta varten säädetään kiinteistöverolain 16 §:ssä.

2 §

Yleisesti verovelvollisen veroilmoituksen antaminen

Yleisesti verovelvollisen veroilmoitus voidaan antaa sähköisesti Verohallinnon hyväksymiä ilmoittamiskanavia käyttäen. Jos veroilmoitus annetaan postitse, se lähetetään verovelvollisen ilmoitukselle merkittyyn Verohallinnon osoitteeseen tai muuhun Verohallinnon yksikköön.

Yhteisön ja yhteisetuuden veroilmoitus on annettava sähköisesti Verohallinnon hyväksymiä sähköisiä kanavia käyttäen. Erityisestä syystä yhteisön veroilmoitus voidaan antaa postitse Verohallinnon osoitteeseen Verohallinto, Yhteisölomakkeiden optinen lukupal...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.