Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus radiotaajuuksien käytöstä ja taajuussuunnitelmasta Ahvenanmaan maakunnassa 18.12.2014/1244

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) 95 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään niiden radiotaajuuksien käytöstä, jotka on tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) 95 §:n nojalla määrätty käytettäviksi toimiluvanvaraiseen tele- sekä televisio- ja radiotoimintaan Ahvenanmaan maakunnassa.

Asetusta ei sovelleta:

1) satelliitin välityksellä tapahtuvaan televisio- ja radiotoimintaan määrättyihin taajuusalueisiin;

2) tietoyhteiskuntakaaren 9 §:ssä tarkoitettuun enintään kolme kuukautta kestävään televisiotoimintaan, jossa televisiolähettimen suurin sallittu lähetysteho on enintään kaksi kilowattia.

2 §

Televisioverkot

Televisiotoimintaan käytettävä taajuusalue on 470–790 megahertsiä 31 päivään joulukuuta 2016 ja 470–694 megahertsiä 1 päivästä tammikuuta 2017.

Taajuusalueet 470–694 ja 694–790 megahertsiä ovat lisäksi käytettävissä radiomikrofoneille. Taajuusalue 694–790 megahertsiä on käytettävissä radiomikrofoneille kuitenkin vain 31 päivään joulukuuta 2016.

Toimiluvanvaraiseen televisiotoimintaan maakunnan alueella osoitetaan kaksi kanavanippua.

Televisioverkkojen käyttöön tarkoitetuista radiotaajuuksista ja verkoissa käytettävien radiolähettimien suurimmista sallituista säteilytehoista säädetään liitteessä.

Kanavanipussa toimivien televisiotoiminnan harjoittajien suostumuksella voidaan televisiotoiminnasta vapaaksi jäävää kanavanipun siirtokapasiteettia käyttää muuhun toimintaan.

3 §

Kognitiiviset radioverkot

Ko...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.