Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus elinkeinosuunnitelmatuesta 12.2.2009/68

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään 27 päivänä heinäkuuta 2001 annetun valtionavustuslain (688/2001) 8 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan myönnettäessä tukea elinkeinosuunnitelman laatimiseen. Elinkeinosuunnitelman laatimiseen myönnettävä tuki rahoitetaan kokonaan kansallisista varoista maatilatalouden kehittämisrahaston käyttösuunnitelmassa tähän tarkoitukseen osoitetuista varoista.

2 §

Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) elinkeinosuunnitelmalla Suomen kansallisen tukiohjelman hyväksymisestä Itävallan tasavallan, Suomen tasavallan ja Ruotsin kuningaskunnan liittymisehdoista tehdyn asiakirjan ja erityisesti sen 141 artiklan osalta koskevan komission päätöksen K (2008) 696 1 artiklan 5 kohdassa ja maatalouden investointituesta ja nuoren viljelijän aloitustuesta annetun valtioneuvoston asetuksen (299/2008) 12 §:n 1―3 momentissa tarkoitettua suunnitelmaa;

2) maatalousyrittäjällä luonnollista henkilöä tai yksityisoikeudellista yhteisöä, joka elinkeinonaan harjoittaa tai ryhtyy harjoittamaan maatalouden rakennetuista annetun lain (1476/2007), jäljempänä rakennetukilaki, 4 §:n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitettua maataloutta 2 kohdassa tarkoitetulla maatilalla.

3 §

Euroopan yhteisön lainsäädännöstä johtuvat velvoitteet

Kansallisen tuen myöntämisen edellytyksenä on, että tuki täyttää Euroopan yhteisön perustamissopimuksen 87 ja 88 artiklan soveltamisesta maataloustuotteiden tuottamisen alalla toimiviin pieniin ja keskisuur...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.