Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus ei-tuotannollisten investointien tuen valvonnasta 11.12.2008/823

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään luonnonhaittakorvauksesta, maatalouden ympäristötuesta sekä eräistä muista ympäristön ja maaseudun tilan parantamiseen liittyvistä tuista 29 päivänä joulukuuta 2006 annetun lain (1440/2006) 10 §:n 3 momentin ja 16 §:n 4 momentin nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston (maaseuturahaston) tuesta maaseudun kehittämiseen annetun neuvoston asetuksen (EY) N:o 1698/2005 41 artiklassa tarkoitetun ei-tuotannollisten investointien tukemista koskevan tuen valvonnasta sekä tuen ehtojen laiminlyönnin seuraamuksista Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman soveltamisalueella.

2 §

Valvontajärjestelmä

Valvonnan järjestämisestä säädetään neuvoston asetuksen (EY) N:o 1698/2005 soveltamista koskevista yksityiskohtaisista säännöistä maaseudun kehittämisen tukitoimenpiteitä koskevien tarkastusmenettelyjen ja täydentävien ehtojen täytäntöönpanon osalta annetussa komission asetuksessa (EY) N:o 1975/2006, jäljempänä valvonta-asetus.

3 §

Valvontaviranomaiset

Tarkastukset tekee työvoima- ja elinkeinokeskus.

Tuen myöntämiseen tai maksamiseen osallistunut ei voi tehdä paikalla tehtävää tarkastusta tai jälkitarkastusta. Paikalla tehtävän tarkastuksen suorittanut ei voi tehdä saman ei-tuotannollisen investoinnin jälkitarkastusta.

Tarkastusta suorittavalla tulee olla Maaseutuviraston tai maa- ja metsätalousministeriön antama valtuutuksen sisältävä valvontapa...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.