Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Verohallituksen päätös Konserniverokeskuksessa verotettavista nimetyistä verovelvollisista 18.9.2007/853

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Verohallitus on 18 päivänä joulukuuta 1995 annetun verohallintolain (1557/1995) 13 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1101/2006, määrännyt:

1 §

Konserniverokeskuksen toimivaltaan kuuluvat 10 päivänä tammikuuta 2007 verotusta koskevasta toimivallan siirrosta ja toimivaltaisesta verovirastosta annetun Verohallituksen päätöksen (10.1.2007/43) 1 §:n 1 momentin 5 ja 6 kohdassa tarkoitetut, tämän päätöksen liitteessä nimetyt yhtiöt.

2 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä marraskuuta 2007. Tämän päätöksen täytäntöönpanon edellyttämiin toimiin voidaan ryhtyä ennen päätöksen voimaantuloa.

Päätöstä sovelletaan edellä 1 §:ssä tarkoitettujen sellaisten yhteisöjen verotuksessa, joiden verotuksessa Konserniverokeskus ei tämän päätöksen voimaantulohetkellä ole toimivaltainen, verotusta koskevasta toimivallan siirrosta ja toimivaltaisesta verovirastosta annetun Verohallituksen päätöksen (10.1.2007/43) 9 §:n 3 momentissa säädetyllä tavalla.

Kotipaikkansa mukaan määräytyvässä verovirastossa verotettavaksi siirtyvien verovelvollisten verotuksessa Konserniverokeskus on toimivaltainen verotusta koskevasta toimivallan siirrosta ja toimivaltaisesta verovirastosta annetun Verohallituksen päätöksen (10.1.2007/43) 3 §:n 1 momentissa tarkoitettujen tehtävien osalta viimeistä kertaa tilikaudelta, joka päättyy viimeistään 31.12.2007, kuitenkin siten, että verotusmenettelystä annetun lain 14 §:ssä tarkoitetun verotarkastuksen osalta Konserniverokeskus on toimivaltain...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.