Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus alkuperäiskasvilajikkeen rekisteröinnistä 23.4.2007/499

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan yhteisön yhteisen maatalouspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1100/1994) 11 §:n ja maaseutuelinkeinorekisteristä 29 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1515/1994) 5 §:n 6 momentin nojalla:

1 §

Asetuksen tarkoitus

Tämän asetuksen tarkoituksena on säätää viljojen ja nurmikasvien maatiaislajikkeiden, vanhojen kauppalajikkeiden ja kauppalajikkeiden muuntuneiden kantojen rekisteröinnistä alkuperäiskasvirekisteriin, joka on maaseutuelinkeinorekisteristä annetussa laissa (1515/1994) tarkoitettu maaseutuelinkeinorekisterin toiminnallinen alarekisteri. Rekisterin pitämisessä on noudatettava mainittua lakia ja sen nojalla annettuja säännöksiä ja määräyksiä.

2 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan luonnonhaittakorvauksista ja maatalouden ympäristötuista vuosina 2007―2013 annetun valtioneuvoston asetuksen (366/2007) 54 §:n 1 momentissa säädettyyn alkuperäiskasvilajikkeen rekisteröintiin.

3 §

Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) alkuperäiskasvilla maatiaislajiketta, vanhaa kauppalajiketta tai vanhan kauppalajikkeen muuntunutta kantaa;

2) maatiaislajikkeella viljakasvien sekä nurmi- ja rehukasvien maatiaislajikkeiden siemenkaupasta annetussa maa- ja metsätalousministeriön asetuksessa (nro 117/00) tarkoitettujen vilja-, nurmi- ja rehukasvilajien pitkään samalla tilalla tai alueella viljeltyä kantaa, joka suurimmaksi osaksi on muuta alkuperää kuin tieteellisesti ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.