Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Kauppa- ja teollisuusministeriön asetus Patentti- ja rekisterihallituksen maksullisista suoritteista 28.12.2006/1433

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 22.2.2007/201.

Kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään patentti- ja rekisterihallituksen suoritteista perittävistä maksuista 13 päivänä marraskuuta 1992 annetun lain (1032/1992) 5 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään Patentti- ja rekisterihallituksen maksullisista suoritteista ja niiden maksuperusteista sekä julkisoikeudellisista suoritteista perittävistä kiinteistä maksuista.

Tätä asetusta sovelletaan myös muun viranomaisen tuottamaan suoritteeseen, joka perustuu tai kohdistuu Patentti- ja rekisterihallituksen pitämään rekisteriin tai tiedostoon.

2 §

Julkisoikeudelliset suoritteet

Patentti- ja rekisterihallituksen suoritteista annetun lain 3 §:n 2 momentin mukaisia suoritteita, joista Patentti- ja rekisterihallitus perii suoriteryhmäkohtaisen kustannusvastaavuuden perusteella määräytyvät maksut, ovat seuraavat suoritteet:

1) patentti-, tavaramerkki-, mallioikeus- ja hyödyllisyysmallihakemusten sekä integroidun piirin piirimallihakemusten käsitteleminen;

2) patenttien ja patenttihakemusten voimassapitäminen;

3) tavaramerkin, mallioikeuden ja hyödyllisyysmallioikeuden rekisteröinnin uudistaminen;

4) patenttilain 71 a §:n mukaisten esitysten käsitteleminen; ja

5) merkinnän tekeminen patentti-, tavaramerkki-, malli-, hyödyllisyysmalli-, piirimalli- ja patenttiasiamiesrekisteriin sekä otteen, todistuksen ja virallisen jäljennöksen tuottaminen tällaisesta rekisteristä.

Patentti- ja rekisterihallituksen suo...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.