Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus toimivaltaisesta eläkelaitoksesta 28.12.2006/1405

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 12.5.2011/505, joka on voimassa 1.1.2012 alkaen.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä, säädetään 19 päivänä toukokuuta 2006 annetun työntekijän eläkelain (395/2006) 111 §:n 3 momentin nojalla:

1 §

Toimivaltainen yksityisten alojen eläkelaitos

Jos työntekijän eläketurva oli eläketapahtumahetkellä tai viimeksi sitä ennen järjestetty samanaikaisesti kahdessa tai useammassa työntekijän eläkelain (395/2006) 106 §:n 1 momentissa tarkoitetussa yksityisten alojen työeläkelaitoksessa, mainitussa pykälässä tarkoitettu eläkelaitos määräytyy alla olevan luettelon mukaista eläketurvaa hoitavista eläkelaitoksista luettelon mukaisessa järjestyksessä:

1) työntekijän eläkelaki;

2) merimieseläkelaki (1290/2006);

3) yrittäjän eläkelaki (1272/2006);

4) maatalousyrittäjän eläkelaki (1280/ 2006).

Jos työntekijän eläketurva oli eläketapahtumahetkellä tai viimeksi sitä ennen järjestetty kahdessa tai useammassa eläkelaitoksessa sellaisten rinnakkaisten työsuhteiden perusteella, joihin on sovellettava työntekijän eläkelakia, mainitun lain 106 §:ssä tarkoitetut tehtävät hoitaa se eläkelaitos, jossa eläketurva oli järjestetty pääasiallisen ansiotyön perusteella.

Työntekijän eläkelain 106 §:ssä tarkoitetut tehtävät hoitava eläkelaitos määräytyy 1 tai 2 momentissa säädetyllä tavalla myös silloin, kun eläkettä määrättäessä otetaan huomioon tuleva aika ja työntekijän eläketurva oli eläketapahtumavuotta edeltävän vuoden lopussa tai viimeksi sitä e...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.