Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Laki Bulgarian tasavallasta ja Romaniasta tuotavan tavaran arvonlisäverotuksesta eräissä tapauksissa 8.12.2006/1138

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Tavaraan, joka on tuotu Yhteisöön arvonlisäverolaissa (1501/1993) tarkoitetulla tavalla ja asetettu arvonlisäverolain 86 a §:n 3 momentissa tarkoitettuun menettelyyn ennen tämän lain voimaantuloa, sovelletaan tavaraa menettelyyn asetettaessa voimassa olleita säännöksiä sinä aikana, jona tavara edellä mainittujen säännösten perusteella on menettelyssä. Kun tavara otetaan edellä mainitusta menettelystä, sovelletaan, mitä arvonlisäverolaissa säädetään tavaran maahantuonnista. Edellytyksenä on, että tavara on ennen edellä mainittuun menettelyyn asettamista ollut vapaassa liikkeessä Bulgarian tasavallassa tai Romaniassa.

2 §

Tavaraan, joka on asetettu johonkin passitusmenettelyyn ennen tämän lain voimaantuloa, sovelletaan tavaraa menettelyyn asetettaessa voimassa olleita säännöksiä sinä aikana, jona tavara on edellä mainittujen säännösten perusteella passitusmenettelyssä. Kun menettely päättyy, sovelletaan arvonlisäverolain säännöksiä tavaran maahantuonnista. Edellytyksenä on, että tavara on ennen passitusmenettelyä ollut vapaassa liikkeessä Bulgarian tasavallassa tai Romaniassa ja että tavara on asetettu menettelyyn ennen tämän lain voimaantuloa asettamisvaltiossa elinkeinonharjoittajan toimesta tapahtuneen myynnin johdosta.

3 §

Mitä arvonlisäverolaissa säädetään tavaran maahantuonnista, sovelletaan tämän lain voimaantultua Suomessa tapahtuvaan tavaran käyttöön, jos:

1) tavara on myyty käyttäjälle ennen lain voimaantuloa Bulgarian tasavallassa t...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.