Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus joukkoliikenteen tarkastusmaksun suuruudesta 24.11.2006/1027

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti säädetään joukkoliikenteen tarkastusmaksusta 11 päivänä toukokuuta 1979 annetun lain (469/1979) 5 §:n, sellaisena kuin se on laissa 448/2006, nojalla:

1 §

Joukkoliikenteen tarkastusmaksu on 80 euroa. Maksu on voimassa Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupunkien sisäisessä joukkoliikenteessä, pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunnan toimialueen seudullisessa linja-autoliikenteessä sekä rautateiden joukkoliikenteessä.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 2007. Sillä kumotaan joukkoliikenteen tarkastusmaksun suuruudesta 2 päivänä joulukuuta 2005 annettu liikenne- ja viestintäministeriön asetus (960/2005).

1 momentin (1027/2006) sanamuotoa on oikaistu.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.