Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus Eläketurvakeskuksesta 23.11.2006/1010

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä, säädetään Eläketurvakeskuksesta 19 päivänä toukokuuta 2006 annetun lain (397/2006) ja Vakuutusvalvontavirastosta 29 päivänä tammikuuta 1999 annetun lain (78/1999) 7 §:n nojalla:

1 §

Eläketurvakeskuksen edustajistoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi seitsemän työnantajajärjestöjen, seitsemän työntekijäjärjestöjen, kolme maatalousyrittäjien järjestöjen, kaksi muiden yrittäjien järjestöjen ja kolme eläkevakuutusyhtiöiden edustajaa sekä lisäksi yksi eläkekassojen ja yksi eläkesäätiöiden edustaja. Jäsenten nimittämistä varten sosiaali- ja terveysministeriön on varattava kunkin edellä mainitun ryhmän yleisiä taloudellisia etuja valvoville edustavimmille järjestöille tilaisuus tehdä ehdotuksensa edustajiksi.

Edellä 1 momentissa mainittujen jäsenten lisäksi sosiaali- ja terveysministeriö määrää edustajistoon enintään kolme muuta jäsentä, joiden valinta on suoritettava siten, että edustajiston kokoonpano täyttää Eläketurvakeskuksesta annetun lain (397/2006) 7 §:n vaatimukset.

Jos edustajiston jäsen eroaa tehtävästään ennen toimikauden päättymistä, hänen tilalleen on nimitettävä edustajiston jäljellä olevaksi toimikaudeksi uusi jäsen edellä säädetyssä järjestyksessä.

Sosiaali- ja terveysministeriö määrää edustajiston puheenjohtajalle, varapuheenjohtajalle ja muille jäsenille suoritettavan palkkion.

2 §

Edustajiston varsinaiset kokoukset ovat kevätkokous ja syyskokous, joista edellinen pidetään viimeistään toukokuun 15 päivä...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.