Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Työministeriön asetus siviilipalvelusvelvollisen maksuttomien lomamatkojen lukumääristä ja matkakorvauksista 16.12.2005/1105

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2008 alkaen. Ks. siviilipalveluslaki 1446/2007 106 §.

Työministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 30 päivänä joulukuuta 1991 annetun siviilipalveluslain (1723/1991) 23 f §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1248/2000:

1 §

Suomessa asuvat siviilipalvelusvelvolliset

Suomessa asuvalla siviilipalvelusvelvollisella on oikeus 35 maksuttomaan edestakaiseen matkaan viikkovapaalleen tai lomalleen Suomessa. Vapaa edestakainen matka voidaan peruskiintiön lisäksi myöntää isyysvapaalle, enintään kahdelle kuntoisuuslomalle sekä henkilökohtaisista syistä myönnetylle lomalle, kun loman perusteena on taloudellisten asioiden järjestäminen tai perheasioiden hoitaminen.

2 §

Pysyvästi ulkomailla asuvat ja sieltä palvelukseen saapuneet siviilipalvelusvelvolliset

Pohjoismaissa vakinaisesti asuvalla siviilipalvelusvelvollisella on oikeus neljään, muualla Euroopassa vakinaisesti asuvalla siviilipalvelusvelvollisella kolmeen ja Euroopan ulkopuolella vakinaisesti asuvalla siviilipalvelusvelvollisella kahteen edestakaiseen lomamatkaan asuinmaahansa. Ulkomailla pysyvästi asuvalla siviilipalvelusvelvollisella on lisäksi oikeus ilmaismatkoihin Suomessa siten, että ilmaismatkojen yhteenlaskettu määrä on Suomessa asuvan siviilipalvelusvelvollisen kiintiön suuruinen. Maksuttomien lomamatkojen peruskiintiön lisäksi ulkomailla pysyvästi asuvalle siviilipalvelusvelvolliselle voidaan myöntää maksuton edesta...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.