Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus maataloustuotteiden tiedotus- ja myynninedistämistoimiin kolmansissa maissa sekä maataloustuotteiden tiedotus- ja menekinedistämistoimiin sisämarkkinoilla myönnettävästä tuesta 11.8.2005/628

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 21.9.2009/718.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan yhteisön yhteisen maatalouspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1100/1994) 2 ja 11 §:n nojalla, sellaisina kuin ne ovat laissa 273/2003:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan maataloustuotteita koskevista tiedotus- ja myynninedistämistoimista kolmansissa maissa annetun neuvoston asetuksen (EY) N:o 2702/1999 sekä maataloustuotteita koskevista tiedotus- ja menekinedistämistoimista sisämarkkinoilla annetun neuvoston asetuksen (EY) N:o 2826/2000, sellaisina kuin ne ovat muutettuina asetuksella (EY) N:o 2060/2004, mukaisiin maataloustuotteiden tiedotus-, myynnin- ja menekinedistämisohjelmiin, joiden rahoitukseen osallistuvat sekä Euroopan yhteisö että jäsenvaltiot.

2 §

Rahoitusosuudet

Suomen valtion rahoitusosuus on 20 prosenttia ohjelman todellisista arvonlisäverottomista kokonaiskustannuksista. Valtion rahoitusosuus rahoitetaan maatalouden interventiorahastosta.

Jos ohjelman rahoitukseen osallistuu useita jäsenvaltioita, vahvistetaan kunkin jäsenvaltion kokonaisrahoitusosuus suhteessa niiden alueelle sijoittautuneen ehdotuksen tekevän organisaation rahoitusosuuteen.

3 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 17 päivänä elokuuta 2005.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.