Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus banaanialan laatuvaatimusten valvonnasta 22.6.2005/442

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 19.11.2015/1346, joka on voimassa 24.11.2015 alkaen.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan yhteisön yhteisen maatalouspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1100/1994) 2 §:n 2 momentin sekä 11 §:n 2 ja 3 momentin nojalla, sellaisina kuin ne ovat laissa 273/2003:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan banaanialan laatuvaatimusten noudattamisen valvontaan liittyvistä säännöksistä annetussa komission asetuksessa (EY) N:o 2898/95, jäljempänä komission asetus, edellytetyssä valvonnassa.

2 §

Valvontaviranomaiset

Maa- ja metsätalousministeriö siirtää toimivaltaansa kuuluvat komission asetuksen mukaiset valvontatehtävät Kasvintuotannon tarkastuskeskukselle, jäljempänä tarkastuskeskus, ja tullilaitokselle siten kuin 3 ja 4 §:ssä säädetään.

3 §

Tarkastuskeskuksen tehtävät

Tarkastuskeskus:

1) myöntää hakemuksesta toimijalle komission asetuksen 7 artiklan mukaisen vapautustodistuksen, valvoo vapautustodistuksen saaneiden toimijoiden tarkastustoimintaa ja peruuttaa tarvittaessa myöntämänsä vapautuksen;

2) ylläpitää komission asetuksen 7 artiklan 2 kohdassa tarkoitettua rekisteriä tarkastuksista vapautetuista toimijoista ja toimittaa luettelon tarkastuksista vapautetuista toimijoista vuosittain maa- ja metsätalousministeriölle;

3) kerää tietoja tullilaitoksen ja vapautustodistuksen saaneiden toimijoiden tarkastustoimista;

4) tekee pistokokeita komission asetuksen 8 artiklan mukaisesti banaanien kypsyttämispaikalla; sekä

5) sopii tu...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.