Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus päästökaupasta 5.8.2004/730

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 21.12.2004/1194

Tämä asetus on kumottu VNa:lla päästökaupasta 22.2.2007/194.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty kauppa- ja teollisuusministeriön esittelystä, säädetään 30 päivänä heinäkuuta 2004 annetun päästökauppalain (683/2004) 8 §:n 1 momentin ja 33 §:n 1 momentin nojalla:

1 luku

Määritelmät

1 §

Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) tarkkailumenetelmillä menetelmiä, joita käytetään päästöjen määrittämisessä mukaan lukien valinta laskennan ja mittauksen välillä ja määrittämistason valinta;

2) määrittämistasoilla menetelmiä, joita käytetään toimintotietojen, päästökertoimien, hapettumiskertoimien ja muuntokertoimien määrittämiseen Euroopan yhteisöjen komission päätöksessä Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2003/87/EY mukaisten ohjeiden vahvistamisesta kasvihuonekaasupäästöjen tarkkailua ja raportointia varten 2004/156/EY määritellyillä tarkkuuksilla; sekä

3) toimintotiedolla sitä tietoa, jonka perusteella laitoksen päästöt lasketaan ja joka perustuu polttoaineiden tai materiaalien vuotuiseen kulutukseen tai tuotannon vuotuiseen määrään.

2 luku

Kasvihuonekaasujen päästölupahakemus

2 §

Lupahakemuksessa ilmoitettavat tiedot ja selvitykset

Toiminnanharjoittajan on haettava kasvihuonekaasujen päästölupaa kirjallisesti päästökauppaviranomaiselta. Päästökauppalain (683/2004) 8 §:ssä tarkoitetussa lupahakemuksessa on ilmoitettava:

1) hakijan nimi, kotipaikka ja yhteystiedot;

2) laitoksen nimi, sijaintipaikka ja yhteystiedot;

3) mihin päästökauppalain 2 §:n 1 momentissa tarkoitettuihin alakohtiin toiminta kuu...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.