Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtiovarainministeriön asetus sijoitusrahaston tilinpäätöksestä, vuosikertomuksesta ja puolivuotiskatsauksesta sekä rahastoyhtiön ja säilytysyhteisön tilinpäätöksestä 17.6.2004/515

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtiovarainministeriö on päättänyt 29 päivänä tammikuuta 1999 annetun sijoitusrahastolain (48/1999) 39 §:n 2 momentin, 94 §:n 2 momentin ja 96 §:n 3 momentin, sellaisina kuin niistä ovat 94 §:n 2 momentti ja 96 §:n 3 momentti laissa 224/2004, nojalla:

1 luku

Yleiset säännökset

1 §

Soveltamisala

Sijoitusrahastolaissa (48/1999) tarkoitetun rahastoyhtiön, säilytysyhteisön ja sijoitusrahaston tilinpäätös laaditaan tämän asetuksen mukaisesti. Tilinpäätöksen laatimisessa on lisäksi noudatettava osakeyhtiölain (734/1978), kirjanpitolain (1336/1997) ja kirjanpitoasetuksen (1339/1997) säännöksiä, jollei tästä asetuksesta muuta johdu.

Sijoitusrahastolaissa tarkoitetun sijoitusrahaston vuosikertomuksessa ja puolivuotiskatsauksessa on esitettävä ainakin tässä asetuksessa tarkoitetut tiedot.

2 §

Määritelmä

Tässä asetuksessa tarkoitetaan arvopapereilla sijoitusrahastolain 2 §:n 8 ja 13 kohdassa tarkoitettuja sijoituskohteita.

2 luku

Rahastoyhtiön tilinpäätös

3 §

Rahastoyhtiön tuloslaskelma- ja tasekaavat sekä liitetiedot

Rahastoyhtiön tuloslaskelma ja tase laaditaan kirjanpitoasetuksen 1 luvun 1 ja 6 §:n mukaan.

Liikevaihto on esitettävä eriteltynä hallinnointipalkkioihin, merkintäpalkkioihin, lunastuspalkkioihin ja muihin palkkioihin. Hallinnointipalkkiosta tulee esittää erikseen niiden bruttomäärä ja sijoittajille palautettu määrä. Liikevaihdosta on eriteltävä sijoitusrahastolain 5 §:n 2 momentin mukaisesta ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.