Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus luonnonmukaisessa tuotannossa käytettävästä lisäysaineistosta 22.12.2003/1271

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 11.12.2008/846, joka on voimassa 1.1.2009 alkaen.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan yhteisön yhteisen maatalouspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1100/1994) 2 §:n 2 momentin ja 11 §:n nojalla, sellaisina kuin ne ovat laissa 273/2003:

1 §

Tätä asetusta sovelletaan luonnonmukaisessa tuotannossa käytettävään lisäysaineistoon. Lisäysaineistolla tarkoitetaan tässä asetuksessa siemeniä, siemenperunaa ja kasvullisesti lisättyä aineistoa. Siementen ja siemenperunan osalta on tämän asetuksen lisäksi noudatettava säännöksiä, jotka on annettu neuvoston asetuksen (ETY) N:o 2092/91 6 artiklan 3 kohdan a alakohdassa säädetyn poikkeuksen jatkamisesta eräiden lajien siementen ja kasvullisesti lisätyn aineiston osalta ja kyseistä poikkeusta koskevien menettelysääntöjen ja arviointiperusteiden säätämisestä annetussa komission asetuksessa (EY) N:o 1452/2003, jäljempänä lisäysaineistoasetus.

2 §

Luonnonmukaisessa tuotannossa on käytettävä luonnonmukaisesti tuotettua lisäysaineistoa aina kun sitä on markkinoilta saatavissa.

Kasvintuotannon tarkastuskeskus pitää rekisteriä niistä lajeista ja lajikkeista, joista siementen ja siemenperunoiden luonnonmukaisesti tuotettua lisäysaineistoa on saatavilla, siten kuin lisäysaineistoasetuksen 6―11 artiklassa säädetään. Kasvintuotannon tarkastuskeskus pitää rekisteriä samojen menettelyjen mukaisesti kasvullisesti lisätystä aineistosta, otta...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.