Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Kauppa- ja teollisuusministeriön asetus sähköntuotannon tukeen oikeutetun sähkön määrittämisestä 11.4.2003/310

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2011 alkaen. Ks. L 1396/2010 61 §.

Kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään sähkön ja eräiden polttoaineiden valmisteverosta 30 päivänä joulukuuta 1996 annetun lain (1260/1996) 8 §:n 4 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1168/2002:

L 1260/1996 8 § on kumottu L:lla 30.12.2010/1396.

1 §

Tämä asetus koskee sähkön ja eräiden polttoaineiden valmisteverosta annetun lain 8 §:n 1 momentin kohdissa 3–8 mainituilla polttoaineilla tuotetulle sähkölle valtion varoista maksettavaa tukea.

2 §

Puulla tai puupohjaisilla polttoaineilla tarkoitetaan metsäteollisuudessa sivutuotteina syntyvää puutähdehaketta, sahanpurua, kuorta ja jäteliemiä, purku- ja rakennustoiminnassa syntyvää puutähdettä sekä muuta vastaavaa puuaineksesta koostuvaa polttoainetta.

3 §

Tukeen oikeutetun sähkön määrä lasketaan verokausittain voimalaitoksen koko sähkön tuotannosta prosenttiosuutena, joka saadaan määrittämällä tukeen oikeuttavan polttoaineen sisältämän energian osuus voimalaitoksen koko polttoaine-energiasta. Milloin sähköntuotantoon käytetään useampia tukeen oikeuttavia polttoaineita, määritetään tukeen oikeutetun sähkön määrä kunkin polttoaineen osalta erikseen.

4 §

Sähkön tuotannon ja sen polttoainekäytön määrittämistä koskevat seuraavat rajaukset:

1) mikäli voimalaitoksessa on sellaisia sähköntuotantojärjestelmiä, joissa tukeen oikeuttavia polttoaineita ei käytetä, tulee niissä tuotettu sähkö ja käytetty polttoaine vähentää sähkön kokonaistuotannosta ja ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.