Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Puolustusministeriön asetus aina määräajaksi täytettävään sotilasvirkaan nimitetyn uudelleen kouluttautumisen tukemisesta 30.1.2002/78

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut L:lla puolustusvoimista 11.5.2007/551, joka on voimassa 1.1.2008 alkaen.

Puolustusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään puolustusvoimista 31 päivänä toukokuuta 1974 annetun lain (402/1974) 7 §:n 4 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 452/2001:

1 §

Aina määräajaksi täytettävistä viroista annetun asetuksen (1060/1994) 1 ja 4 a §:ssä tarkoitettuun sotilasvirkaan nimitetyn koulutustuki tai palvelusaikakorvaus kertyy kultakin palveluskuukaudelta palvelussuhteen alusta lukien.

Palvelussuhteen aikana koulutustukea voidaan käyttää vain puolustusvoimien ulkopuolisten opintovapaalain (273/1979) mukaisista opinnoista aiheutuvien kustannusten korvaamiseen.

Jos koulutustukea ei ole käytetty palvelussuhteen aikana, maksetaan palvelussuhteen päättyessä vastaavan suuruinen palvelusaikakorvaus kertakorvauksena. Korvaus on maksettava kokonaisuudessaan kahden vuoden kuluessa palvelussuhteen päättymisestä lukien.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 2002.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.