Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus hevostalousneuvottelukunnasta ja totopelien tuottojen käyttämisestä hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen 27.12.2001/1476

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa- ja metsätalousministeriön esittelystä, säädetään totopelien tuottojen käyttämisestä hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen 23 päivänä marraskuuta 2001 annetun lain (1055/2001) 2 ja 32 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään hevostalousneuvottelukunnasta ja valtionavustusten myöntämisestä totopelien tuotoista hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen.

2 §

Hevostalousneuvottelukunta

Niiden varojen käyttämiseen liittyvien asioiden hoitamista varten, jotka kertyvät valtion osuutena totopeleistä hevoskilpailuissa, maa- ja metsätalousministeriö asettaa hevostalousneuvottelukunnan. Neuvottelukuntaan kuuluu puheenjohtaja ja kuusi muuta jäsentä, joista kullakin on henkilökohtainen varajäsen. Neuvottelukunnan toimikausi on kolme vuotta.

Neuvottelukunnassa on kaksi jäsentä maa- ja metsätalousministeriöstä sekä yksi jäsen valtiovarainministeriöstä, opetusministeriöstä, Suomen Hippos r.y:stä, Fintoto Oy:stä ja Suomen Ratsastajainliitto r.y:stä.

3 §

Tehtävät

Neuvottelukunnan tehtävänä on:

1) antaa lausuntoja valtion osuutena totopelien tuotoista kertyvien varojen jakamisesta hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen;

2) tehdä aloitteita ja antaa lausuntoja muissa hevostalouteen liittyvissä asioissa;

3) seurata hevostalouden kehittymistä; sekä

4) suorittaa muut maa- ja metsätalousministeriön sille antamat tehtävät.

4 §

Kokoontuminen ja päätösvaltaisuus

Neuvottelukunta k...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.