Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoitustuen kohdentamisesta 21.2.2001/176

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 21 päivänä tammikuuta 2000 annetun porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain (45/2000) 7 §:n nojalla:

1 luku

Yleisiä säännöksiä

1 §

Soveltamisala

Tällä asetuksella säädetään lakia ja valtioneuvoston asetusta tarkemmin valtion myöntämisvaltuuden ja määrärahan sekä maatilatalouden kehittämisrahaston käyttösuunnitelmassa osoitettavien varojen käyttämisestä myönnettäessä ja maksettaessa tukea 2 momentin mukaisiin tarkoituksiin.

Tätä asetusta sovelletaan myönnettäessä tukea porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain (45/2000), jäljempänä rahoituslain, 2, 3 ja 4 luvun mukaisiin tarkoituksiin sekä lain 65 §:n mukaisiin tutkimushankkeisiin.

2 §

Rahoitus

Ellei jäljempänä tässä asetuksessa toisin säädetä, sovelletaan tätä asetusta sekä kansalliseen tukeen että Euroopan unionin osarahoittaman tuen osarahoitusosuuteen ja kansalliseen osuuteen.

Osarahoitettavaan tukeen sovelletaan lisäksi, mitä EY:n maaseudun kehittämisasetuksessa ja komission soveltamisasetuksessa sekä niiden nojalla ja niitä täydentäen EY:n lainsäädännössä säädetään tai sen nojalla määrätään. Tukea myönnettäessä otetaan lisäksi huomioon, mitä tavoite 1 -ohjelmissa tuen kohdentamisesta kyseisellä alueella on sovittu.

2 luku

Porotalous- ja luontaiselinkeinoyritysten investoinnit

3 §

Porotalous- ja luontaiselinkeinoyritysten maanostorahoitus

Porotalous- ja luontaiselinkeinotilan, sen määräosan tai lisäalueen ja muuhun rahoituslain 12 §:n mukaiseen maa...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.