Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Työministeriön asetus siviilipalvelusmiehen vapaiden lomamatkojen lukumääristä ja vapaan matkan sijasta maksettavista matkakorvauksista 30.1.2001/105

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu TMa:lla 16.12.2005/1105.

Työministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 30 päivänä joulukuuta 1991 annetun siviilipalveluslain (1723/1991) 23 f:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1248/2000:

1 §

Suomessa asuvat siviilipalvelusmiehet

Suomessa asuvalla siviilipalvelusmiehellä on oikeus 33 vapaaseen edestakaiseen matkaan viikkovapaalleen tai lomalleen Suomessa. Vapaa edestakainen matka voidaan peruskiintiön lisäksi myöntää isyysvapaalle, enintään kahdelle kuntoisuuslomalle sekä henkilökohtaisista syistä myönnetylle lomalle, kun loman perusteena on taloudellisten asioiden järjestäminen tai perheasioiden hoitaminen.

2 §

Pysyvästi ulkomailla asuvat ja sieltä palvelukseen saapuneet siviilipalvelusmiehet

Muualla Euroopassa vakinaisesti asuvalla siviilipalvelusmiehellä on oikeus viiteen ja Euroopan ulkopuolella vakinaisesti asuvalla siviilipalvelusmiehellä kahteen edestakaiseen lomamatkaan asuinmaahansa.

Ulkomailla pysyvästi asuvalla siviilipalvelusmiehellä on lisäksi oikeus ilmaismatkoihin Suomessa siten, että ilmaismatkojen yhteenlaskettu määrä on Suomessa asuvan siviilipalvelusmiehen kiintiön suuruinen.

Maksuttomien lomamatkojen peruskiintiön lisäksi ulkomailla pysyvästi asuvalle siviilipalvelusmiehelle voidaan myöntää maksuton edestakainen ulkomaanlomamatka perusteen ollessa läheisen omaisen vakava sairaus, kuolema tai hautaaminen tai omat häät tai oman lapsen syntymä tai ristiäiset.

3 §

Vapaan matkan sijasta maksettavat matkako...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.