Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus kasvinviljelyn kansallisen tuen ympäristöehdoista vuonna 2000 12.7.2000/699

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 30 päivänä marraskuuta 1994 maa- ja puutarhatalouden kansallisista tuista annetun lain (1059/1994) 3 §:n 2 momentin nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tämä asetus koskee kasvinviljelyn kansallisesta tuesta vuodelta 2000 annetun valtioneuvoston päätöksen (27/2000) 6 §:ssä säädettyjä ympäristöehtoja.

Tämän asetuksen säännökset eivät koske Ahvenanmaata.

2 §

Ympäristötukeen sitoutuneet viljelijät

Luonnonhaittakorvauksesta ja maatalouden ympäristötuesta annetun valtioneuvoston asetuksen (644/2000) 7 §:ssä tarkoitetun sitoumuksen vuonna 2000 antaneet viljelijät ovat oikeutettuja valtioneuvoston päätöksessä kasvinviljelyn kansallisesta tuesta vuodelta 2000 säädettyyn tukeen. Myös maatalouden ympäristötuesta annetussa valtioneuvoston päätöksessä (760/1995) säädettyjen ehtojen noudattamiseen vuosina 1996–1998 sitoutuneet viljelijät ovat oikeutettuja kasvinviljelyn kansallisesta tuesta vuodelta 2000 annetussa valtioneuvoston päätöksessä säädettyyn tukeen.

3 §

Yksivuotisen sitoumuksen antavat viljelijät

Kasvinviljelyn kansallista tukea voidaan myöntää viljelijöille, jotka eivät ole antaneet 2 §:ssä tarkoitettua sitoumusta, mutta ovat maa- ja metsätalousministeriön tukihakulomakkeella numero 101B vuodelle 2000 sitoutuneet noudattamaan vastaavia ehtoja yhden vuoden ajan sitoumuksen antopäivästä alkaen.

Yksivuotisen sitoumuksen antaneiden viljelijöiden on noudatettava ympäristötuen perus- ja lisätoimenpiteistä annetussa maaja metsätalousm...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.