Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ympäristöministeriön asetus biosidivalmisteita ja niiden tehoaineita koskevista hakemuksista ja ilmoituksista 25.5.2000/467

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Ympäristöministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 14 päivänä elokuuta 1989 annetun kemikaalilain (744/1989) 26 §:n 2 momentin, 30 c §:n 2 momentin, 30 e §:n ja 57 a §:n 1 momentin nojalla, sellaisena kuin ne ovat laissa 1198/1999:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään biosidivalmisteiden hyväksymis- ja rekisteröintihakemuksista, biosidivalmisteilla ja tehoaineilla tehtävien kokeiden ilmoituksista tai lupahakemuksista sekä hakemuksiin ja ilmoituksiin liitettävistä tiedoista.

2 §

Biosidivalmisteen hyväksymishakemus ja ilmoitus tehoaineesta

Haettaessa biosidivalmisteelle kemikaalilain (744/1989) 25 §:ssä tarkoitettua hyväksymistä on hakemukseen liitettävä seuraavat tiedot:

1) kemiallisesta biosidivalmisteesta tämän asetuksen liitteen 1 mukaiset tiedot;

2) jokaisesta kemiallisesta biosidivalmisteen tehoaineesta liitteen 2 mukaiset tiedot;

3) biologisesta biosidivalmisteesta liitteen 3 mukaiset tiedot;

4) jokaisesta biologisen biosidivalmisteen tehoaineesta liitteen 4 mukaiset tiedot.

Sen lisäksi, mitä biosidivalmisteista annetun valtioneuvoston asetuksen (466/2000) 19 §:ssä säädetään, kemikaalilain 30 f §:ssä tarkoitetussa ilmoituksessa uudesta tehoaineesta on toimitettava edellä mainitut tiedot.

3 §

Hakemus vähäriskisen biosidivalmisteen rekisteröimiseksi

Haettaessa kemikaalilain 30 b §:n 1 momentin 2 kohdassa tarkoitetulle biosidivalmisteelle lain 30 c §:n 1 momentin mukaista rekisteröintiä tai rekisteröinnin vastavuoroista tunnustamista, on toimivaltaiselle...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.