Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus elokuvataiteen edistämisestä 4.2.2000/121

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu VNa:lla elokuvataiteen edistämisestä 13.9.2007/843, joka on voimassa 1.10.2007 alkaen.

Opetusministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn kulttuuriministerin esittelystä säädetään elokuvataiteen edistämisestä 21 päivänä tammikuuta 2000 annetun lain (28/2000) 8 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Sen lisäksi, mitä elokuvataiteen edistämisestä annetun lain (28/2000) 2 §:ssä säädetään, elokuvan ja muun kuvaohjelman tuottajalle voidaan tuotantotukena myöntää laatutukea. Laatutuen jakaa valtion elokuvataidetoimikunta.

Laatutuesta on muutoin voimassa, mitä tuotantotuesta säädetään.

2 §

Suomen elokuvasäätiöllä tulee olla tuotantotuen ja muun tuen myöntämistä varten säätiön hallituksen hyväksymä tukiohjeisto. Tukiohjeiston tulee sisältää ainakin ohjeet eri tukimuodoista, tuen hakemisesta ja myöntämisperusteista, tukisopimuksen tekemisestä ja sen purkamisesta, tuen maksamisesta sekä tiliselvityksen tekemisestä, tuen takaisinperinnästä ja tuen muusta valvonnasta.

Elokuvasäätiön on pidettävä tukiohjeisto maksutta toimipaikassaan ja tietoverkossa yleisön saatavilla.

3 §

Elokuvasäätiön on vuosittain annettava opetusministeriölle kertomus tuen myöntämistä koskevasta toiminnastaan sekä selvitys säätiölle osoitettujen valtion varojen käytöstä. Kertomus ja selvitys, jotka on laadittava ministeriön antamien ohjeiden mukaisesti, on annettava neljän kuukauden kuluessa kalenterivuoden päättymisestä.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 2000.

Ennen asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä asetuksen täytäntöönpanon edellyttämiin toime...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.