Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtiovarainministeriön päätös omistusosuuksien ilmoittamisen ja julkistamisen yhteydessä annettavista tiedoista 25.3.1999/391

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumottu A:lla 9.2.2007/154.

Valtiovarainministeriö on 26 päivänä toukokuuta 1989 annetun arvopaperimarkkinalain (495/1989) 2 luvun 9 §:n 4 momentin, 10 §:n 2 momentin ja 11 §:n 1 momentin nojalla, sellaisina kuin ne ovat laissa 105/1999, päättänyt:

Yleisiä säännöksiä

1 §

Tämä päätös koskee arvopaperimarkkinalain 2 luvun 9 §:n 1momentissa tarkoitetun ilmoituksen ja 10 §:n 1 momentissa tarkoitetun julkistamisen sisältöä, ilmoituksessa ja julkistamisessa noudatettavaa menettelyä sekä ilmoituksesta ja julkistamisesta 11 §:n 1 momentin mukaan myönnettävien poikkeusten perusteita.

Tällä päätöksellä säädetään tarkemmin arvopaperimarkkinalain 2 luvun 9 §:n 1 momentissa tarkoitetun ilmoitusvelvollisuuden syntymisestä ja omistusosuuden laskemisesta.

2 §

Rahoitustarkastus voi myöntää arvopaperimarkkinalain 1 luvun 4 §:n 4 momentin 1 kohdassa tarkoitetulle ammattimaiselle sijoittajalle poikkeuksen ilmoitusvelvollisuudesta, jos tämän tarkoituksena ei ole 2 luvun 10 §:ssä tarkoitetun yhtiön johtamiseen vaikuttaminen ja jos poikkeus ei vaaranna sijoittajien asemaa.

Rahoitustarkastus voi myöntää arvopaperimarkkinalain 2 luvun 10 §:n 1 momentissa tarkoitetulle sellaiselle suomalaiselle yhtiölle, jonka osake on otettu julkisen kaupankäynnin tai sitä Euroopan talousalueella vastaavan kaupankäynnin kohteeksi, poikkeuksen mainitussa momentissa tarkoitetusta julkistamisvelvollisuudesta, jos julkistaminen olisi yleisen edun vastaista tai jos siitä olisi yhtiöl...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.