Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtiovarainministeriön päätös Euroopan talousalueella hyväksyttyjen listalleotto- ja tarjousesitteiden vastavuoroisesta tunnustamisesta 25.3.1999/389

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumottu VMa:lla arvopaperimarkkinalain 2 luvussa tarkoitetusta esitteestä 23.6.2005/452.

Valtiovarainministeriö on 26 päivänä toukokuuta 1989 annetun arvopaperimarkkinalain (495/1989) 2 luvun 4 a §:n 1 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 105/1999, päättänyt:

1 §

Yleisiä säännöksiä

Tämä päätös koskee Euroopan talousalueeseen kuuluvan valtion toimivaltaisen viranomaisen hyväksymän ulkomaisen listalleottoesitteen ja listalleottoesitettä koskevien vaatimusten mukaisesti laaditun tarjousesitteen tunnustamista käytettäväksi esitteenä Suomessa.

2 §

Esitteen tunnustaminen

Rahoitustarkastuksen on tunnustettava listalleottoesitteeksi Euroopan talousalueeseen kuuluvassa valtiossa hyväksytty listalleottoesite, mikäli esitteen tarkoittamien arvopaperien tuossa valtiossa pörssilistalle ottamista koskevan hakemuksen tekemisestä on kulunut vähemmän kuin kolme kuukautta.

Rahoitustarkastuksen on vastaavasti tunnustettava listalleottoesitettä koskevien vaatimusten mukaisesti laadittu tarjousesite esitteeksi, jos Euroopan talousalueeseen kuuluvassa valtiossa esitteen hyväksymistä arvopaperien yleisölle tarjoamisen yhteydessä koskevan päätöksen tekemisestä on kulunut vähemmän kuin kolme kuukautta.

Ennen kuin rahoitustarkastus tunnustaa listalleottoesitteen tai listalleottoesitettä koskevien vaatimusten mukaisesti laaditun tarjousesitteen, liikkeeseenlaskijan on toimitettava rahoitustarkastukselle esitteen lisäksi 1...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.