Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus katsastustoiminnan koulutustoimikunnasta 12.2.1999/184

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 6.3.2014/195, joka on voimassa 1.7.2014 alkaen.

Liikenneministerin esittelystä säädetään ajoneuvojen katsastusluvista 23 päivänä joulukuuta 1998 annetun lain (1099/1998) 27 §:n 1 momentin nojalla:

1 §

Koulutustoimikunnan tarkoitus

Ajoneuvohallintokeskuksen yhteydessä virastolla on apunaan katsastustoiminnasta vastaavien ja katsastuksia suorittavien henkilöiden koulutukseen ja ammattitaitoon liittyvissä asioissa neuvoa antava katsastustoiminnan koulutustoimikunta.

2 §

Koulutustoimikunnan jäsenet

Koulutustoimikunnassa on puheenjohtaja ja enintään kuusi muuta jäsentä, joista kullakin on henkilökohtainen varajäsen. Ajoneuvohallintokeskus kutsuu jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Toimikunnassa tulee olla edustaja ainakin Ajoneuvohallintokeskuksesta, katsastusalan työnantajista, työntekijöistä ja kouluttajista sekä auto- ja korjaamoalalta.

3 §

Erinäiset säännökset

Ajoneuvohallintokeskus päättää koulutustoimikunnan puheenjohtajan ja muiden jäsenten palkkioista. Koulutustoimikunnasta on muutoin soveltuvin osin voimassa, mitä valtion komiteoista säädetään.

4 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1999.

Ennen asetuksen voimaantuloa voidaan ryhtyä asetuksen täytäntöönpanon edellyttämiin toimenpiteisiin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.