Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenneministeriön päätös telepalveluiden toimitusehtojen yleisistä perusteista 21.5.1997/478

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumoutunut 25.7.2003 alkaen. Ks. ViestintämarkkinaL 393/2003.

Liikenneministeriö on 30 päivänä huhtikuuta 1997 annetun telemarkkinalain (396/1997) 15 §:n 2 momentin nojalla vahvistanut seuraavat telepalveluiden toimitusehtojen yleiset perusteet:

Yleiset määräykset

1 §

Soveltamisala

Tätä päätöstä sovelletaan telepalveluiden toimitusehtoihin. Päätöstä sovelletaan soveltuvin osin myös erityistä sopimusta tekemättä liittymästä käytettävissä olevien telepalveluiden toimitusehtoihin.

Päätöksellä saatetaan voimaan eräät avoimen verkon tarjoamisen (ONP) soveltamisesta pientaajuuspuheviestitykseen annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (95/62/EY) säännökset.

Kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisestä suhteesta on lisäksi voimassa, mitä kuluttajansuojalaissa (38/1978) säädetään.

2 §

Määritelmiä

Tässä päätöksessä tarkoitetaan

1) käyttäjällä luonnollista tai oikeushenkilöä, joka on tehnyt teleyrityksen kanssa sopimuksen liittymästä tai telepalveluiden käytöstä, ja soveltuvin osin luonnollista ja oikeushenkilöä, joka käyttää telepalveluita, mukaan lukien teleyritys, joka käyttää hankkimiaan telepalveluita harjoittaessaan teletoimintaa;

2) liittymällä televerkon rajapintaa, jossa käyttäjä pääsee yleiseen televerkkoon ja jossa määritellään tekniset rajapintaeritelmät ja johon voidaan liittää telepäätelaitteita suoraan tai rakennuksen tai kiinteistön sisäisen televerkon (sisäjohtoverkko) välityksellä, sekä palvelua, joka toiminnallisesti vastaa liittymää;

3) telepalvelulla yleiseen te...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.