Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön päätös maidon ja maitotuotteiden suoramyynnin viitemääristä 22.6.1995/894

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumottu A:lla 12.11.2004/970, joka tuli voimaan 17.11.2004.

Maa- ja metsätalousministeriö on Euroopan yhteisön maidon ja maitotuotteiden kiintiöjärjestelmän täytäntöönpanosta 17 päivänä maaliskuuta 1995 annetun lain (355/95) 6 ja 13 §:n ja Euroopan yhteisön yhteisen maatalouspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1100/94) 2 §:n nojalla päättänyt:

1 §

Päätöksen tarkoitus

Tämän päätöksen tarkoituksena on täytäntöönpanna neuvoston asetus (ETY) N:o 3950/92 maito- ja maitotuotealan lisämaksusta sekä komission asetus (ETY) N:o 536/93 maito- ja maitotuotealan lisämaksun soveltamista koskevista yksityiskohtaisista säännöistä siltä osin kuin ne koskevat maidon ja maitotuotteiden myyntiä suoraan kulutukseen, jäljempänä suoramyynti.

2 §

Viitemäärän hakeminen

Suoramyynnin viitemäärä on se litramäärä maitoa, joka tuottajalla on oikeus asianomaisen vuoden huhtikuun 1 päivänä alkavan 12 kuukauden pituisen jakson aikana myydä maitoa tai maitomäärää vastaavia tuotteita suoraan kulutukseen ilman lisämaksua.

Viitemäärää haetaan maaseutuelinkeinopiiriltä. Hakemus on tehtävä viimeistään heinäkuun 31 päivänä 1995 maa- ja metsätalousministeriön vahvistamalla lomakkeella 9 §:n mukaisesti ja siihen on liitettävä lomakkeessa mainitut selvitykset investoinneista, jos viitemäärää haetaan 3 §:ssä mainittujen investointien perusteella. Sanotun päivämäärän jälkeen saapuneen hakemuksen perusteella viitemäärä voidaan myöntää vain, jos ministeriö on 5 §:n mu...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.