Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Nuorisotyöasetus 24.3.1995/410

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Asetus on kumottu A:lla 22.8.2002/729, joka tuli voimaan 1.9.2002.

Opetusministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään 24 päivänä helmikuuta 1995 annetun nuorisotyölain (235/95) nojalla:

1 Luku

Nuorisojärjestöjen valtionavustukset

1 §

Valtionavustukseen oikeutetut valtakunnalliset nuorisojärjestöt

Nuorisotyölain (235/95) 8 §:ssä tarkoitetuiksi valtakunnallisiksi nuorisojärjestöiksi, jotka voivat saada toimintaansa valtionavustusta, voidaan hyväksyä valtakunnalliset järjestöt ja niiden piirijärjestöt, sekä valtakunnalliset nuorisotyön palvelujärjestöt, joiden pääasiallisena tehtävänä on harjoittaa nuorisotoimintaa.

2 §

Määritelmät

Valtakunnallisella nuorisojärjestöllä tarkoitetaan rekisteröityä järjestöä, jonka:

1) toiminta-alueena on koko maa tai joka on paikallisyhdistysten tai rekisteröityjen piirijärjestöjen rekisteröity keskusjärjestö; ja

2) henkilöjäsenmäärä on vähintään 3 000 jäsentä tai piirijärjestöjen tai sen jäsenjärjestöjen, kuten paikallisyhdistysten, yhteenlaskettu henkilöjäsenmäärä on vähintään 3 000 jäsentä. Alle 29-vuotiaiden jäsenten on muodostettava kaksi kolmatta osaa järjestön kokonaisjäsenmäärästä.

Valtakunnallisen nuorisojärjestön piirijärjestöllä tarkoitetaan rekisteröityä järjestöä, jonka jäseninä on paikallisia nuorisoyhdistyksiä ja jonka toimialueen opetusministeriö hyväksyy.

Valtakunnallisena nuorisotyön palvelujärjestöllä tarkoitetaan rekisteröityä järjestöä, jonka toiminnan pääasiallisena tarkoituksena on tuottaa julkaisu-, koulutus-, tutkimus- tai muita nuorisotyö...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.