Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Tulliasetus 31.12.1994/1543

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 1.7.2004/601

Valtiovarainministerin esittelystä säädetään 29 päivänä joulukuuta 1994 annetun tullilain (1466/94) 39 §:n 2 momentin sekä 53 ja 54 §:n nojalla:

1 §

1 § on kumottu A:lla 20.12.2001/1404.

Kirjattava tullin määrä

2 §

Tullilain 53 §:ssä tarkoitettu pienin tileihin kirjattava tullin määrä on 10 euroa. (20.12.2001/1404)

Mitä 1 momentissa säädetään, ei sovelleta matkustajan ja tullilain 12 §:ssä tarkoitetun henkilön mukanaan tuomien tai yksityiselle henkilölle lähetettyjen alkoholijuomien ja tupakkatuotteiden tulleihin.

Korko palautettavalle tullille

3 §

3 § on kumottu A:lla 1.7.2004/601.

Tullittomuuden edellytysten valvonta

4 §

Tuotaessa tullilain 12 §:n 1 momentin nojalla tuomisia, tuojan on esitettävä tuontierän merkitsemistä varten tulliviranomaiselle tullauskirja, joka osoittaa hänen työskentelevän Suomen ja kolmannen maan välisessä ammattimaisessa liikenteessä olevassa kulkuneuvossa. Tullausasiakirjan antaa piiritullikamari.

5 §

Jos tullittomuusasetuksessa (ETY) N:o 918/83 tarkoitettu moottoriajoneuvo on tuotu tullittomana muuttotavarana Suomen tullialueelle, tieto ajoneuvon luovutusrajoituksesta on tallennettava ajoneuvohallinnon pitämään ajoneuvorekisteriin.

Tieto luovutusrajoituksesta poistetaan rekisteristä, kun tavaranhaltija on osoittanut maksaneensa ajoneuvosta tullin tai piiritullikamari on tavaranhaltijan ilmoituksen perusteella vahvistanut tullittomuusasetuksessa säädetyn luovutusrajoitusta koskevan määräajan päättyneeksi.

Tullilaitoksen henkilörekisterit

6 §

Tullirikosten ehkäisemistä ja tutkimista varten tullilaitoksessa voidaan pitää seuraavia ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.