Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus työsuojelulautakunnista ja työsuojelulautakuntien poikkeuslupajaostoista 19.2.1993/200

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 480/2004, joka tulee voimaan 1.7.2004.

Työministerin esittelystä säädetään työsuojeluhallinnosta 8 päivänä tammikuuta 1993 annetun lain (16/93) 5 §:n nojalla:

1 §

Työsuojelulautakunnan tehtävänä on avustaa työsuojelun kehittämisessä, edistää työsuojelutoiminnan yhtenäistämistä sekä olla yhdyssiteenä ja neuvottelevana toimielimenä työsuojelupiirin alueella alan viranomaisten ja järjestöjen kesken.

2 §

Lautakunnassa on puheenjohtajana työsuojelupiirin piiripäällikkö. Piiripäällikön ollessa estynyt toimii hänen sijaisenaan lautakunnan puheenjohtajana piiripäällikön sijainen.

Puheenjohtajan lisäksi lautakunnassa on enintään 11 muuta jäsentä, jotka samoin kuin heidän henkilökohtaiset varajäsenensä työsuojelupiirin toimisto määrää kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

3 §

Lautakunnassa käsiteltävät asiat voidaan valmistella työsuojelupiirin työsuojelutoimistossa. Lautakunnan sihteerinä toimii asianomaisen työsuojelupiirin määräämä työsuojelupiirin virkamies.

4 §

Poikkeuslupajaoston sihteerinä toimii jaoston tehtävään ottama työsuojelupiirin työsuojelutoimiston virkamies.

Poikkeuslupajaostossa käsiteltävät asiat esittelee sihteeri tai jaoston tähän tehtävään ottama muu työsuojelupiirin työsuojelutoimiston virkamies.

5 §

Vaatimus poikkeuslupajaoston päätöksen alistamisesta työneuvoston ratkaistavaksi tulee tehdä poikkeuslupajaoston kokouksessa tai säädetyssä määräajassa kirjallisesti poikkeuslupajaoston kansliaan.

Poikkeuslupahakemus on käsiteltävä viivytyksettä ja viimeistään k...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.