Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston päätös täysin halogenoitujen kloorifluorihiilivety-yhdisteiden käytön rajoittamisesta 7.9.1989/789

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvosto on 25 päivänä tammikuuta 1982 annetun ilmansuojelulain (67/82) 9 a §:n nojalla, sellaisena kuin se on 14 päivänä elokuuta 1989 annetussa laissa (749/89), ympäristöministeriön esittelystä päättänyt:

1 §

Täysin halogenoitujen kloorifluorihiilivety-yhdisteiden ja niitä sisältävien seosten käyttö tuotteiden ja valmisteiden valmistuksessa sekä pesulatoiminnassa on kielletty.

Yhdisteitä saa kuitenkin käyttää laitoksissa, joissa yhdisteitä on käytetty ennen tämän päätöksen voimaantuloa, kunnes asiasta toisin määrätään.

2 §

Täysin halogenoiduilla kloorifluorihiilivety-yhdisteillä tarkoitetaan tässä päätöksessä trikloorifluorimetaania (CFCl3 eli CFC-11), diklooridifluorimetaania (CF2Cl2 eli CFC-12), triklooritrifluorietaania (C2F3Cl3 eli CFC-113), diklooritetrafluorietaania (C2F4Cl2 eli CFC-114) ja klooripentafluorietaania (C2F5Cl eli CFC-115).

3 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 1989.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.