Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus uusjakojen tukemisesta 20.3.1981/211

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 31.12.1994/1590

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä säädetään uusjakojen tukemisesta 16 päivänä tammikuuta 1981 (24/81) annetun lain 8 ja 11 §:n nojalla:

1 §

Milloin hakija tai joku muu asianosainen pyytää uusjakojen tukemisesta annetun lain, jota jäljempänä sanotaan tukemislaiksi, 2 §:n 1 momentissa tarkoitettuja valtion varoista maksettavia kustannuksia jätettäväksi valtion lopulliseksi menoksi tai maanmittausmaksua alennettavaksi tai jätettäväksi perimättä, on toimitusmiesten, mikäli tukemislain 3 §:n 2 momentissa mainitut edellytykset ovat olemassa, tehtävä maa- ja metsätalousministeriölle esitys valtion lopulliseksi menoksi jäävän kustannusten osan tai perimättä jätettävän maanmittausmaksun osan suuruudesta. Esitys voidaan tehdä ennen uusjaon edellytyksistä ja laajuudesta päättämistä taikka sen jälkeen, mutta ennen toimituksen loppukokousta. Jos toimitusmiehet katsovat, ettei tukemislain 3 §:n 2 momentissa säädettyjä edellytyksiä ole olemassa, ei heidän ratkaisuunsa saa hakea muutosta valittamalla.

2 §

Edellä 1 §:ssä tarkoitetun esityksen tekemistä varten toimitusmiesten on jaon laajuuden suunniteltuaan laadittava yleispiirteinen selvitys tiluspalstojen lukumäärästä, tilusten yleisestä laadusta, siirto- ja kuivatustarpeista sekä tieolojen ja peltotilusten muodon ja sijoituksen samoin kuin rajasovitusten parantamistarpeista.

Selvitykseen on liitettävä toimitusmiesten laatima kustannuslaskelma, joka kustannuserien yksityiskohtia erittelemättä sisältää seuraavat summittaisiin arviointeihin perustuvat tiedot:

1) siirrettävien tilojen lukumäärä sekä siir...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.