Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Evankelis-luterilaisen kirkon perhe-eläkeasetus 12.6.1970/399

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.5.2008 alkaen. Ks. Evankelis-luterilaisen kirkon eläkeL 261/2008 56 §.

Opetusministerin esittelystä säädetään 10 päivänä huhtikuuta 1970 annetun evankelisluterilaisen kirkon perhe-eläkelain (253/70) 11 §:n nojalla:

1 §

Ennen evankelis-luterilaisen kirkon eläkelain voimaantuloa kuluneen ajan lukemisesta perhe-eläkkeeseen oikeuttavaksi ajaksi on voimassa, mitä evankelis- luterilaisen kirkon eläkeasetuksen 2 §:ssä on säädetty.

2 §

Kassavakuutuksensa säilyttänyt henkilö, joka ei ole kirkon tai seurakunnan palveluksessa, suorittaa kassan ohjesäännön mukaisen vakuutusmaksun kirkon keskusrahastolle kirkkohallituksen ohjeen mukaan.

3 §

Kassavakuutuksensa säilyttäneellä henkilöllä on oikeus erota vakuutuksesta ilmoittamalla siitä kirjallisesti kirkkohallitukselle. Eroamisen katsotaan tapahtuneen ilmoituksen saapumista seuraavan kalenterikuukauden alusta. Vakuutuksesta eroavalla ei ole oikeutta suorittamiensa vakuutusmaksujen palautukseen.

4 §

Sen lisäksi, mitä tässä asetuksessa on säädetty, on perhe-eläkkeistä soveltuvin kohdin voimassa, mitä valtion perhe-eläkeasetuksessa on säädetty.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.