Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus metsänhoitolautakuntain metsäkiinnityksiä koskevista tehtävistä 14.4.1930/134

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Nojautuen tammikuun 31 päivänä 1930 annetun metsäkiinnityslain 13 §:ään säädetään täten, maatalousministerin esittelystä, seuraavaa:

Metsäkiinnityslaki 39/1930 on kumottu 1.1.1997 alkaen L:lla uuden maakaaren voimaanpanosta 12.4.1995/541.

1 §

Laatiessaan metsäkiinnityslain 13 §:ssä tarkoitettuja ehdotuksia metsänäyttöoikeuden rajoituksiksi ja metsätaloussuunnitelmiksi tulee metsänhoitolautakunnan pitää silmällä, paitsi asianomaisen tilanomistajan toivomuksia ja taloudellisia oloja, sitä, että ehdotettu metsänkäyttötapa tulee rajoituksen tai suunnitelman noudattamisen valvonnan mahdollisuuden mukaan yksinkertaiseksi ja helpoksi ja että rajoituksella tai suunnitelmalla edistetään tilan metsän järkiperäistä käyttämistä.

2 §

Milloin metsänhoitolautakunnan lausuntoa pyydetään ilman metsänhoitolautakunnan myötävaikutusta laaditusta ehdotuksesta sellaiseksi metsänkäyttöoikeuden rajoitukseksi tai metsätaloussuunnitelmaksi, josta metsäkiinnityslaissa puhutaan, tulee metsänhoitolautakunnan antaa ehdotuksesta lausuntonsa. Jos asiallista lausuntoa ei voida antaa toimittamatta tilalla tarkastusta, ilmoittakoon lautakunta siitä lausunnon pyytäjälle, jonka asiana on, jos hän haluaa asiallisen lausunnon saada, pyytää myöskin tarkastuksen toimittamista.

3 §

Metsäkiinnityslain 2 §:ssä mainitussa tarkoituksessa toimituttaa metsähoitolautakunta, sen mukaan kuin kiinnityksenhaltija on pyytänyt, kiinnitetyllä tilalla joko silmämääräisen tahi yksityiskohtaisen tarkastuksen.

Silmämääräisen tarkastuksen, jossa otetaan selvill...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.