Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus rauhoitettujen eläinten aiheuttamien vahinkojen ennalta ehkäisemisestä ja korvaamisesta 19.1.2023/115

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään rauhoitettujen eläinten aiheuttamien vahinkojen ennalta ehkäisemisestä ja korvaamisesta annetun lain (15/2022) 3 §:n 4 momentin, 12 §:n 2 momentin ja 21 §:n 2 momentin sekä valtionavustuslain (688/2001) 8 §:n nojalla:

1 §

Sovellettavat säännökset

Sen lisäksi, mitä rauhoitettujen eläinten aiheuttamien vahinkojen ennalta ehkäisemisestä ja korvaamisesta annetussa laissa (15/2022) ja valtionavustuslaissa (688/2001) säädetään, noudatetaan rauhoitettujen eläinten vahinkojen ennaltaehkäisemistä koskevaan avustukseen ja siihen liittyviin velvollisuuksiin sekä maakotkan pesintään perustuvaan porotaloustuen laskennalliseen vahingon arvon määrittämiseen, mitä tässä asetuksessa säädetään.

2 §

Euroopan unionin valtiontukisääntelyn soveltaminen

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ei saa myöntää rauhoitettujen eläinten aiheuttamien vahinkojen ennalta ehkäisemisestä ja korvaamisesta annetun lain 10 §:ssä tarkoitettua avustusta, 15 §:ssä tarkoitettua korvausta tai 26 §:ssä tarkoitettua tukea sellaiselle vaikeuksissa olevalle yritykselle, jota tarkoitetaan maa- ja metsätalousalan ja maaseutualueiden valtiontuesta vuosina 2014–2020 annettujen Euroopan unionin suuntaviivojen (2014/C 204/01) 35 kohdan 15 alakohdassa. Korvausta tai tukea saa kuitenkin myöntää, jos vaikeuksissa oleminen johtuu korvattavasta vahinkotapahtumasta.

Edellä 1 momentissa tarkoitettua avustusta, korvausta tai tukea ei saa myöntää eikä myönnettyä tukea ant...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.