Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 829/2022 saakka.

Tasavallan presidentin asetus eCall-hätäpuhelujärjestelmän vaatimustenmukaisuuden arviointiin liittyvien tehtävien hoitamisesta Ahvenanmaalla 9.9.2022/813

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti säädetään Ahvenanmaan itsehallintolain (1144/1991) 32 §:n nojalla, sellaisena kuin se on osaksi laeissa 1556/1994 ja 68/2004, ja Ahvenanmaan maakunnan hallituksen suostumuksella:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään Ahvenanmaan tieliikennelain (Ålands författningssamling 1983:27) 74 §:n nojalla Ahvenanmaan maakunnan hallitukselle kuuluvien Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2010/40/EU täydentämisestä yhteentoimivan EU:n laajuisen eCall-hätäpuhelujärjestelmän yhtenäisen tarjonnan osalta annetussa komission delegoidussa asetuksessa (EU) N:o 305/2013, jäljempänä eCall-asetus, tarkoitettujen toimivaltaisen viranomaisen tehtävien siirtämisestä Liikenne ja viestintävirastolle.

2 §

Arviointitehtävät

Liikenne- ja viestintävirasto toimii Ahvenanmaan tieliikennelain 74 §:ssä tarkoitettuna toimivaltaisena viranomaisena asioissa, jotka koskevat eCall-asetuksen 4 artiklassa tarkoitettua vaatimustenmukaisuuden arviointia Ahvenanmaan eCall-hätäkeskuksen osalta.

3 §

Kulujen korvaaminen

Ahvenanmaan maakunta maksaa 2 §:ssä tarkoitetuista tehtävien hoitamisesta aiheutuvat kulut. Ahvenanmaan maakunnan hallitus ja Liikenne- ja viestintävirasto sopivat keskenään kulujen maksamisesta.

4 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 15.9.2022.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.