Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Maa- ja metsätalousministeriön asetus eläinten tunnistamisesta ja rekisteröinnistä 20.1.2022/67

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään eläinten tunnistamisesta ja rekisteröinnistä annetun lain (1069/2021) nojalla:

1 §

Toimijan kirjaamisvelvoitteen määräajat

Toimijoiden on kirjattava eläinten tunnistamisesta ja rekisteröinnistä annetun lain (jäljempänä laki) 7 §:n 1 momentin mukaiset tiedot viimeistään kolmantena päivänä tapahtumasta.

Tiedot on kirjattava sähköisessä muodossa tai paperilla. Jos toimija ilmoittaa vastaavat tiedot rekisteriin rekisteri-ilmoituksille säädetyssä määräajassa, toimijan ei tarvitse erikseen pitää kirjaa.

2 §

Poikkeukset vesiviljelypitopaikan rekisteröinnistä ja kirjaamisvelvoitteesta

Vesiviljelypitopaikan rekisteröintivaatimuksista poiketen täytäntöönpanoasetuksen (EU) 2021/2037 3 artiklan 1 a kohdan i-iii ja v alakohdassa sekä b kohdassa tarkoitettuja vesiviljelypitopaikkoja ei kohdassa säädetyin edellytyksin tarvitse ilmoittaa rekisteriin.

Omaan kulutukseen vesiviljelyeläimiä 1 momentissa tarkoitetun täytäntöönpanoasetuksen 4 artiklan 1 kohdassa pitävän kotitalouden ja koristevesieläimiä 4 artiklan 2 kohdan a alakohdassa tarkoitetun kuljettajan ei tarvitse pitää kirjaa vesieläimistä.

3 §

Ilmoitukset rekisteriin ja määräajat

Toimijan on ilmoitettava

1) nautaeläimen syntymää ja kuolemaa koskevat tiedot seitsemän päivän kuluessa tapahtumasta;

2) lammas- ja vuohieläimen syntymää koskevat tiedot 90 päivän kuluessa eläimen syntymästä ja kuolemaa koskevat tiedot seitsemän päivän kuluessa kuolemasta;

3) nauta-, lamm...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.