Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 335/2022 saakka.

Sosiaali- ja terveysministeriön ilmoitus eräistä indeksillä tarkistetuista sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista 11.11.2021/932

Sosiaali- ja terveysministeriö ilmoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain (734/1992) 14 b §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 913/2012, seuraavan:

1. Kansaneläkeindeksin muutoksen mukaisesti tarkistettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 3 §:n 1 momentissa tarkoitettu käyttämättä jätetystä palvelusta perittävä maksu on 1 päivästä tammikuuta 2022 alkaen enintään 51,50 euroa.

2. Kansaneläkeindeksin muutoksen mukaisesti tarkistettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 6 a §:n 1 ja 7 momentissa tarkoitettu maksukatto on 1 päivästä tammikuuta 2022 alkaen 692 euroa.

3. Kansaneläkeindeksin muutoksen mukaisesti tarkistettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 6 a §:n 1 momentissa tarkoitettu lyhytaikaista laitoshoitoa tai lyhytaikaista laitospalvelua saavan asiakkaan ylläpidosta perittävä maksu on 1 päivästä tammikuuta 2022 alkaen enintään 22,80 euroa vuorokaudelta.

4. Kansaneläkeindeksin muutoksen mukaisesti tarkistettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 6 b §:n 1 momentissa tarkoitettu omaishoitajan vapaan aikaisista palveluista perittävä asiakasmaksu on 1 päivästä tammikuuta 2022 alkaen enintään 11,60 euroa päivältä.

5. Työeläkeindeksin muutoksen mukaisesti tarkistettu sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 7 c §:n 3 momentissa tarkoitettu henkilökohtaisen käyttövaran määrä on 1 päivästä tammikuuta 2022 ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.