Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus ulkomaalaisten työntekijöiden ja yrittäjien työehto- ja lupavalvonta-asioiden neuvottelukunnasta 7.10.2021/862

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään ulkomaalaislain (301/2004) 211 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 554/2021:

1 §

Neuvottelukunnan kokoonpano ja toimikausi

Työ- ja elinkeinoministeriö asettaa ulkomaalaisten työntekijöiden ja yrittäjien työehto- ja lupavalvonta-asioiden neuvottelukunnan kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Neuvottelukunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä tarpeellinen määrä muita jäseniä, joilla kullakin on henkilökohtainen varajäsen. Työ- ja elinkeinoministeriö nimittää neuvottelukunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

Jäsenten ja varajäsenten tulee edustaa työ- ja elinkeinoministeriön, sisäministeriön, ulkoministeriön, valtiovarainministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön, oikeusministeriön sekä maa- ja metsätalousministeriön hallinnonaloja.

Jäsenet ja varajäsenet nimetään neuvottelukunnan toimikaudeksi. Työ- ja elinkeinoministeriö tekee nimityksen sen tahon esityksestä, jota jäsen edustaa.

Jos jäsen tai varajäsen vaihtuu kesken toimikauden, työ- ja elinkeinoministeriö nimeää entisen jäsenen tai varajäsenen edustaman tahon esityksestä hänen tilalleen jäljellä olevaksi toimikaudeksi uuden, samaa tahoa edustavan jäsenen tai varajäsenen.

2 §

Neuvottelukunnan työskentely

Puheenjohtaja kutsuu neuvottelukunnan koolle tarvittaessa. Kaikkiin neuvottelukunnan kokouksiin kutsutaan keskeisten työmarkkinajärjestöjen ja elinkeinopoliittisten järjestöjen edustajat.

Neuvottelukunta voi asettaa jaostoja ulkom...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.