Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Maa- ja metsätalousministeriön asetus metson, teeren, pyyn ja riekon metsästyksen kieltämisestä metsästysvuonna 2021–2022 (voimassa 10.9.2021-31.7.2022) 24.8.2021/808

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään metsästyslain (615/1993) 38 §:n 4 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 504/2017:

1 §

Metson metsästys

Sen lisäksi, mitä metsästysasetuksen (666/1993) 24 §:n 22 kohdassa säädetään, metson metsästys on kielletty lokakuun 11 päivästä joulukuun 10 päivään Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunnissa.

Sen lisäksi mitä 1 momentissa säädetään, metson metsästys on kielletty marraskuun 11 päivästä joulukuun 10 päivään Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Keski-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakuntaan kuuluvissa Enontekiön, Kemin, Keminmaan, Kolarin, Pellon, Simon, Tervolan, Tornion, Utsjoen ja Ylitornion kunnissa.

Sen lisäksi, mitä 1 ja 2 momentissa säädetään, metson metsästys on kielletty tammikuun 10 päivästä tammikuun 31 päivään Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Pohjois-Savon maakunnissa sekä Kainuun maakuntaan kuuluvissa Kajaanin, Sotkamon, Paltamon, Puolangan ja Ristijärven kunnissa, Pohjois-Karjalan maakuntaan kuuluvissa Juuan ja Nurmeksen kunnissa sekä Lapin maakuntaan kuuluvissa Enontekiön, Kemin, Keminmaan, Kolarin, Pellon, Simon, Tervolan, Tornion, Utsjoen ja Ylitornion kunnissa.

2 §

Teeren metsästys

Sen lisäksi, mitä metsästysasetuksen 24 §:n 21 kohdassa säädetään, teeren metsästys on kielletty lokakuun 11 päivästä joulukuun 10 päivään Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa.

Sen lisäksi, mitä 1 momentis...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.